pondělí 17. srpna 2009

Moje první frebíčko

Tak jsem se rozhodla udělat svoje první frebíčko..vytahla pár starých fotek,oprášila je a začala překreslovat do počítače..vše je kreslené myší v programu gimp,takže jsem se u toho zapotila,vyvztekala a docela i zasmála,určitě tam najdete spoustu věcí co je třeba vylepšit a já se budu snažit to do příštího frebíčka udělat...doufám,že se Vám můj kit bude líbit a vytvoříte s ním spoustu krásných loček,aby jste měli krásné vzpomínky na prázdniny Vašich dětí...nový kit je na téma TÁBOR,takže si myslím docela aktuální,tak nenechte svoje fotky ležet v počítači a vdechněte jim trochu fantazie..kit obsahuje dohromady 73elemntů jak bez stínu tak se stínem a 12 papírů přeji krásné tvoření a prosím všechny kteří vytvoří z mého kitu nějaké ločka pošlete mi je prosím na meilík vera.folprechtova@seznam.cz ,ať si je zde můžu vystavit..děkuji Vám moc
DOWNLOAD

Alenak
od Gabky
Štěpánka.Š
od Lucky 1od Tutulky
od Foolpickod Mimuskyod Kvakyn

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 17 Aug [LA 07:00pm, NY 09:00pm] - 18 Aug [UK 02:00am, OZ 12:00pm] ).

Anonymní řekl(a)...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Page 8 post on Aug. 19, 2009. Thanks again.

Verascrap řekl(a)...

To freebičko je úžastne........jste moc šikovná.